7.2
1 505
7.5/ 10
Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü Film Bilgileri
Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü

Thor 4 izle ⚡ 2022 Netflix Marvel Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi Full HD izle, Türkçe Dublaj ve Altyazılı 1080p Thor: Love and Thunder izle.

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü izle filmi Taika Waititi'nin yönettiği Thor: Love and Thunder, Thor: Ragnarok'un devamı niteliğindedir. Film de Thor, tanrıları yok etmeyi amaçlayan Tanrı Kasabı Gorr ile savaşmak için Valkyrie, Korg ve eski kız arkadaşı Jane Foster'dan yardım ister.

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi konusu, Thor'un Thanos tarafından mahsur kaldıktan sonra Sakaar'da yaşadığı Avengers: Endgame olaylarından sonra gerçekleşir. Loki'nin yardımıyla Sakaar'dan kaçmasına yardım eden Valkyrie ve Korg ile tanışır. Ancak, Tanrı Kasabı Gorr ve Kara Elflerden oluşan ordusu şeklinde bilinmeyen bir tehditle hızla karşılaşırlar. Grup, Asgard'a geri dönmeden önce Gorr'u yenmeyi başarır ve burada Hela'yı Laufey liderliğindeki bir grup Frost Giants ile birlikte beklerken bulurlar. Bu noktada, Hela'nın kardeşlerini öldürmek için Loki'yi manipüle ettiği ve böylece Asgard'ı onun yardımıyla kendisi için devralabileceği ortaya çıkıyor.

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü Oyuncu kadrosunda Thor Odinson rolünde Chris Hemsworth, Jane Foster rolünde Natalie Portman ve Valkyrie rolünde Tessa Thompson yer alıyor. Filmde ayrıca Gorr rolünde Christian Bale ve Zeus rolünde Russell Crowe yer alıyor.

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filminin oyuncuları ve rol katakterleri şu şekildedir;

Chris Hemsworth: Thor
Christian Bale: Gorr the God Butcher
Natalie Portman: Jane Foster
Tessa Thompson: Valkyrie
Jaimie Alexander: Sif: Asgardlı savaşçı ve Thor’un çocukluk arkadaşı Karakteri
Taika Waititi: Korg
Jeff Goldblum: Grandmaster
Chris Pratt: Peter Quill / Star-Lord
Dave Bautista: Drax the Destroyer
Karen Gillan: Nebula
Vin Diesel: Groot
Bradley Cooper: Rocket Raccoon
Pom Klementieff: Mantis
Sean Gunn: Kraglin Obfonteri
Russell Crowe: Zeus

Not: Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi 8 temmuz 2022'de vizyona giriyor. 1 saat 59 dakika süren filmin yaş sınırı bulunmuyor.

2022 yapımı Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü izle Netflix filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa Thor serisinin diğer Marvel filmleri bu sayfada. Thor: Love and Thunder izle 2022 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile takılmadan Full HD film izleyin. Thor 4 Türkçe dublaj izle veya Thor 4 Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.

Orijinal Adı Thor: Love and Thunder Film Türü Aksiyon, Komedi, Macera Film Kategori MarvelSüper KahramanYabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Taika Waititi
Oyuncular Chris Hemsworth, Chris Pratt, Christian Bale, Jaimie Alexander, Natalie Portman, Russell Crowe, Taika Waititi, Tessa Thompson
  • İzlenme847011
  • IMDb7.2
  • Süre119 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz
Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü Yorumları
Butun serisi mükemmeldi bununda çok iyi olduğuna eminim sabırsızlıkla bekliyorum flmin açılmasını
27.01.2023