7.6
1 110
6.8/ 10
Barbarian Film Bilgileri
Barbarian

Barbarian izle ⚡ 2022 yapım Gerilim Korku türündeki filmi Full HD izle, Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı 1080p Barbarian 2022 izle.

Barbarian 2022 filmi gerilim korku türü filmler arasındadır. Gizem ve gerilim sevenlerin favorisi olan bu film konusu Airbnb’de yaşamını sürdüren bir kadının şehir içinde kiralamış olduğu evin aslında o kadar masum olmadığını öğrenmesi çerçevesindedir. Gün içerisinde yaşadığı gizemli olaylar daha çok korkmasına neden olur ve gizem büyür. 9 Eylül 2022 tarihinde gösterime girecektir. Psikoloji ve korkunun bir arada olduğu bu film +18 yaş için uygundur. Şiddet, kan, rahatsız edici görüntüler izleyicide etki bırakabilen tarzdadır. Barbarian filmi ebeveyn içerikli olduğundan her izleyiciye açık sunulmamaktadır. Bulgaristan’da çekimleri yapılan bu filmin yönetmenliğini Zach Cregger yapmıştır. Film 1 saat 42 dakika sürmektedir.

İşleri ile yoğun süreç içerisinde olan bir kadının kiralık ev araması ile başlayan hikaye olaya şüpheli bir adamın dahil olmasıyla daha da garipleşmeye başlar. Akşamı kiraladığı evde geçirmek isteyen kadın gelen misafirler ile tercihinden pişmanlık duymaya başlar.

Uzun metrajlı Barbarian filmi alanında yetenekli oyuncular ile korkuyu en derinlerde hissetmek mümkün. Psikolojik gerilim olan bu filmin oyuncu kadrosu şu şekildedir; Justin Long, Jaymes Butler, Matthew Patrick Davis, J. R. Esposito, Anne-Sophie Lunding-Sørensen, Georgina Campbell ve Trevor Van Uden. Barbarian, Zach Cregger tarafından hem yazılıp hem de yönetilen bir filmdir.

Barbarian 2022 izle filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer gerilim korku filmleri bu sayfada. Barbarian izle filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile reklamsız Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Barbarian Türkçe dublaj izle veya Barbarian Türkçe altyazılı izle dil seçenekleriyle 4K formatında sizlerle, İyi seyirler.

Orijinal Adı Barbarian Film Türü Gerilim, Korku Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Zach Cregger
Oyuncular Georgina Campbell, Bill Skarsgård, Justin Long, Matthew Patrick Davis, Richard Brake, Kurt Braunohler, Jaymes Butler, Sophie Sörensen
  • İzlenme54391
  • IMDb7.6
  • Süre102 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz