7.2
1 23
6.6/ 10
The Roundup Film Bilgileri
The Roundup
The Roundup izle ⚡ 2022 Aksiyon Suç türü Kore filmi Full HD izle, Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı 1080p HD The Outlaws 2 izle.

The Roundup filmi diğer adıyla The Outlaws 2 izle filmi Sang-yong Lee tarafından yönetilen ve Ma Dong-seok ve Min-Seong Kim tarafından yazılan bir Kore aksiyon filmi. Filmde Ma Dong-seok, Sukku Son, Gwi-hwa Choi ve Han-sung Jung rol alıyor. 21 Mart 2022'de vizyona girdi. Film, bir şüpheliyi iade etmek için yabancı bir ülkeye giden bir cinayet dedektifi Ma Seok-do hakkındadır. Ancak, ek cinayet vakaları keşfeder ve uzun yıllardır turistlere karşı suç işleyen bir katili öğrenir.

The Roundup filmi konusunda Ma Seok-do (Ma Dong-seong) disiplin sorunu nedeniyle Ceza Soruşturma Departmanına transfer edilen Seul Büyükşehir Polis Teşkilatı Cinayet Masası'nda seçkin bir dedektiftir. Üç yıldır aktif görevden alındı, ancak merkezden Amerika Birleşik Devletleri'nde önemli bir ceza davası içeren acil bir talep aldığında geri döndü.

Ortağı Dedektif Kang (Kang Ki-woo) ile yurt dışına seyahat eder ve peşinden gönderildikleri şüpheliyi (Kam Woo-sung) yakalamayı başarırlar. İki adam daha sonra görevlerini tamamladıktan sonra eve dönerler, ancak çok geçmeden başlangıçta düşündüklerinden daha fazla kurban olduğunu öğrenirler...

The Roundup 2022 Netflix filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer kore filmleri bu sayfada. The Roundup izle 2022 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede dizipal, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi tek parça Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. The Roundup Türkçe dublaj izle veya The Roundup Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx sunar iyi seyirler.
Orijinal Adı The Roundup Film Türü Aksiyon, Dövüş, Suç Film Kategori Kore FilmleriYabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Sang-yong Lee
Oyuncular Gwi-hwa Choi, Ha-Jun, Heo Dong-won, Ji-hwan Park, Ji-Young Park, Ma Dong-seok, Sukku Son, Yoon Byung-hee
  • İzlenme25273
  • IMDb7.2
  • Süre106 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeGüney Kore
Filme Yorum Yaz