5.0
1 2
8.7/ 10
Büyük İkramiye Film Bilgileri
Büyük İkramiye
Büyük İkramiye film izle ⚡ Netflix yapım Komedi Suç türü Lost Lotteries 2022 filmi Full HD izle, Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı 1080p HD film izle.

Film, Beş talihsiz yabancı, kötü bir mafya patronundan milyonlar değerinde kazanan piyango biletlerini geri çalmak için bir araya gelmelidir.

Bir otobüs yolculuğunda tanışan ve birlikte çalışmayı kabul eden beş yabancı, hayatlarının sonsuza dek değişmek üzere olduğundan habersizdir. Her birinin kendi yürek burkan kayıp ve kalp ağrısı hikayeleri var ama birlikte hayatlarını mahveden adamı alaşağı edebilirler. Asla tek bir kişinin tek başına yapması amaçlanmadığından, hepsini tehlikeye atan tehlikeli bir görevdir.

Lost Lotteries 2022, Prueksa Amaruji tarafından yönetilen ve Ekachhai Uekrongtham tarafından yazıldı. 16 Kasım 2022'de vizyona giren filmin süresi 1 saat 46 dakika. Netflix Tayland yapımı aksiyon komedi filmidir. Başrollerde Kanaphan Puitrakul, Wongravee Nateetorn, Phantira Pipityakorn ve Chayut Triyachart rol alıyor.
Orijinal Adı Lost Lotteries Film Türü Komedi, Suç Film Kategori NetflixYabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Prueksa Amaruji
Oyuncular Kanaphan Puitrakul, Wongravee Nateetorn, Phantira Pipityakorn, Somyos Matures, Gee Sutthirak Subvijitra, Padung Songsang, Somjit Jongjohor, Torpong Kul-On
  • İzlenme11058
  • IMDb5.0
  • Süre106 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeTayland
Filme Yorum Yaz