7.4
1 13
7.9/ 10
Deadwood Film Bilgileri
Deadwood
Deadwood sakinleri, 1889'da Dakota'nın eyaletini anmak için toplanırlar. Deadwood vatandaşları kutlama yaparken, salon sahibi Al Swearengen ve Mareşal Seth Bullock, Senatör George Hearst ile çatışır.

Deadwood 1880'de Seth Bullock, ana işi altın madenciliği olan Güney Dakota'daki Deadwood kasabasına yeni atanan şeriftir. Kasaba, fahişeler ve pezevenkler, küçük iş adamları ve dolandırıcılar da dahil olmak üzere çeşitli insanlar tarafından doldurulur. Kendi ahlak eksikliğine rağmen kasabada düzeni sağlamaya çalıştığı için sık sık Al Swearengen'e düşman olarak görülüyor.

Al Swearengen (Ian McShane), Deadwood'un Ana Caddesinde bulunan The Gem Saloon'un sahibidir ve kampın oradaki yaşamın birçok yönünü kontrol eden güçlü bir figürüdür. İstediğini elde etmek için şiddeti bir araç olarak kullanır, ama aynı zamanda, hiç kimsenin kendi tarafında herhangi bir olumsuzluktan şüphelenmeden olayları kendi çıkarları için manipüle etmesine izin veren bir insan doğası anlayışına da sahiptir.

Seth Bullock (Timothy Olyphant), karısı Martha Bullock'un ölümünün ardından kampta ikamet eden ABD Güney Dakota Mareşali'dir. Deadwood izle ⚡ 2019 dram Western Koyboy filmi Full HD izle, Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı HD film izle.
Orijinal Adı Deadwood Film Türü Dram, Western Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Daniel Minahan
Oyuncular Timothy Olyphant, Ian McShane, Molly Parker, Paula Malcomson, W. Earl Brown, Dayton Callie, Kim Dickens, Brad Dourif
  • İzlenme14216
  • IMDb7.4
  • Süre110 Dakika
  • Yıl2019
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz