3.2
1 1
3.2/ 10
The Nanny’s Night Film Bilgileri
The Nanny’s Night
The Nanny's Night izle ⚡ 2021 Korku Komedi filmi Full HD izle, Türkçe Dublaj veya Türkçe Altyazılı 1080p HD The Nanny's Night 2021 film izle.

The Nanny's Night 2021, Ignacio López tarafından yönetilen bir İspanyol korku filmidir. Filmin başrol oyuncuları Ana Garberí, Vivian Milkova ve Juan Carlos Vellido. Film, bir gece bebek bakıcılığı yapan Bianka'yı konu alıyor.

Filmde Ana Garberí, Cadılar Bayramı gecesinde varlıklı bir aileye bakıcılık yapması için kiralanan genç bir kadın olan Bianka'yı canlandırıyor. Yakında çevrimiçi bir şeytani mezhebin parçası olduğunu keşfeder ve aynı gece bir bakirenin kurban edilmesi töreni gerçekleşecek.

The Nanny's Night 2021 izle filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer korku filmleri bu sayfada. The Nanny's Night filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile reklamsız Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. The Nanny's Night Türkçe dublaj izle veya The Nanny's Night Türkçe altyazılı izle 4K HD 1080p olarak fullhdfilmizle.cx sunar iyi seyirler.
Orijinal Adı The Nanny's Night Film Türü Komedi, Korku Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Ignacio López
Oyuncular Ailín Pazos, Ana Garberí, David Santana, Diana Peñalver, Javier Bódalo, Juan Carlos Vellido, Lone Fleming, Vivian Milkova
  • İzlenme7561
  • IMDb3.2
  • Süre75 Dakika
  • Yıl2022
  • Ülkeİspanya
Filme Yorum Yaz