7.2
1 4
8.6/ 10
Hustle Film Bilgileri
Hustle
Hustle film izle ⚡ 2022 Netflix yapım Adam Sandler ve Ben Foster başrolünde ki filmi Türkçe Dublaj veya Türkçe Altyazılı 1080p Full HD izle.

Hustle 2022 Netflix filmi yönetmenliğini Jeremiah Zagar’ın yaptığı ABD yapımı bir filmdir. Senaryosu Taylor Materne ve Will Fetters tarafından kaleme alınan film spor ve komedi filmleri türünde yer almaktadır. İşinden haksız yere kovulan yetenek avcısı basketbol Scout’ı bir adamın hikayesine anlatan filmin başrol oyuncu kadrosunda ise Adam Sandler, Queen Latifah, Ben Foster, Robert Duvall gibi ünlü oyuncular rol alıyor. Film 3 Haziran 2022 tarihinde vizyona girmiştir.

NBA basketbol liginde koçluk görevi yapan ve haksız bir şekilde kovulan Stanley Sugerman (Adam Sandler), yetenekli oyuncular bulmak için yurt dışına çıkar. Gittiği ülke de Bo Cruz (Juancho Hernangomez) ile tanışır ve onun yeteneklerini kanıtlaması için NBA ligine transfer etmek ister. Böylece hem kendisini hem de oyuncusunu ispatlamış olacaktır. NBA liginde ikili arasında sıcak ve bir o kadar da komik ve başarılı macera başlar.

Hustle izle 2022 Netflix filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, Youtube fragmanı, IMDB puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer Netflix filmleri bu sayfada. Hustle 2022 Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı izleme seçenekleriyle eklendi, iyi seyirler.
Orijinal Adı Hustle Film Türü Dram, Komedi, Spor Film Kategori NetflixYabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Jeremiah Zagar
Oyuncular Adam Sandler, Andrea Sooch, Ben Foster, David Hammond, Jaleel White, Juancho Hernangomez, Queen Latifah, Robert Duvall
  • İzlenme17548
  • IMDb7.2
  • Süre117 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz
Hustle Yorumları
Güzel izlemeye değer
04.11.2022