7.0
1 1
7.0/ 10
Fast & Feel Love Film Bilgileri
Fast & Feel Love
Fast & Feel Love izle ⚡ 2022 Aksiyon Dram Komedi türü filmi Full HD izle, Fast & Feel Love Türkçe Altyazılı ve Türkçe Dublaj HD film izle.

Fast & Feel Love filmi, Nawapol Thamrongrattanarit tarafından yönetilen bir komedi dramasıdır. Filmde Nat Kitcharit, Urassaya Sperbund ve Anusara Korsamphan rol alıyor.

Film, uzun süredir sevgilisi tarafından terk edilen dünya bardak dizme şampiyonunu konu alıyor. Yalnız yaşamak ve kendine bakabilmek için temel yetişkinlik becerilerini öğrenmesi gerekiyor. Filmde uzun yıllardır oğlunun ailesiyle birlikte yaşayan yaşlı bir adam ve hala ailesiyle birlikte yaşayan genç bir adam gibi diğer önemli karakterler de yer alıyor.

Otuzlu yaşlarında, hiç dışarı çıkmamış bekar bir adam, kız arkadaşı ondan ayrılınca nasıl yalnız yaşayacağını öğrenmek zorunda kalır. Yemek pişirme, temizlik ve çamaşır yıkama gibi sıradan işlerle uğraşırken bir yandan da ayrılığın sonuçlarıyla uğraşıyor.

Fast & Feel Love 2022 izle Netflix filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer korku filmleri bu sayfada. Fast & Feel Love filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile takılmadan Full HD film izleyin. Fast & Feel Love Türkçe dublaj izle veya Fast & Feel Love Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.
Orijinal Adı Fast & Feel Love Film Türü Aksiyon, Dram, Komedi, Spor Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Nawapol Thamrongrattanarit
Oyuncular Anusara Korsamphan, Chanyoung Kim, Joohong Lee, Kanokwan Butrachart, Keetapat Pongruea, Nat Kitcharit, Urassaya Sperbund, Wipawee Patnasiri
  • İzlenme10903
  • IMDb7.0
  • Süre132 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeTayland
Filme Yorum Yaz