7.3
1 5
5.1/ 10
Ön Cephe Film Bilgileri
Ön Cephe
Ön Cephe izle ⚡ 2011 aksiyon Tarih filmi Full HD izle, Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı 1080p HD The Front Line 2011 film izle.

The Front Line (Go-ji-jeon), 1951'de Kore Savaşı sırasında gerçekleşen Üçgen Tepesi Savaşı'nı anlatan 2011 Güney Kore savaş filmidir. Filmin yönetmenliğini Hun Jang, senaryosunu Sang-yeon Park yazdı. Filmde Shin Ha-kyun, Kore Savaşı'nın kuzey ve güney arasındaki sınırı belirleyecek olan son savaşında savaşan bir müfrezenin komutanı Teğmen Choi rolünde. Go Soo, asker arkadaşlarını savaşa sokmaktan sorumlu Çavuş Kang'ı, Seung-su Ryu ise ateş altında nasıl hayatta kalacağını öğrenmesi gereken çaylak bir asker olan Er Maeng'i oynuyor.

Film konusunda, Kore Savaşı'nın erken evresindeki en önemli muharebelerden biri olan Taejon Savaşı'nı anlatıyor. Temmuz 1951'de, Kuzey Kore birlikleri Güney Kore'yi işgal etti ve hızla güneye, Seul'e doğru ilerledi. Seul'ün hemen ötesinde, Amerikan kuvvetlerinin Kuzey Kore'nin daha fazla ilerlemesine karşı savunmaya yardımcı olmak için konuşlandırıldığı Taejon var. Ancak Taejon'a vardıklarında, askerlerinin çoğunun zaten Kuzey Koreliler tarafından öldürüldüğünü veya esir alındığını görürler.

Ön Cephe 2011 izle Netflix filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer vampir filmleri bu sayfada. The Front Line filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile tek parça Full HD film izle. Ön Cephe Türkçe dublaj izle veya Ön Cephe Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.
Orijinal Adı Go-ji-jeon Film Türü Aksiyon, Dram, Savaş, Tarih Film Kategori Kore FilmleriYabancı Filmler Film Dili Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Hun Jang
Oyuncular Chang-Seok Ko, Cho Jin-woong, Go Soo, In-gi Jeong, Kim Ok-bin, Lee Jehoon, Seung-ryong Ryu, Seung-su Ryu, Shin Ha-kyun
  • İzlenme14638
  • IMDb7.3
  • Süre133 Dakika
  • Yıl2011
  • ÜlkeGüney Kore
Filme Yorum Yaz