7.7
1 4
8.8/ 10
Bisping Film Bilgileri
Bisping
Bisping izle ⚡ 2022 yapım UFC sporcusu Michael Bisping belgeselini Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı Full HD 1080p izle.

Yönetmen Michael Hamilton (The Fighter), Bisping 2021'de MMA'nın en ikonik isimlerinden birinin hayatına yakından bir bakış hazırladı. Bisping 2021, 24 Kasım'da UFC Şanghay'da Kelvin Gastelum'a karşı son maçına hazırlanırken Bisping'i konu ediyor. 38 yaşındaki UFC orta sıklet Michael Bisping, sakatlıklarla ve kaçırılan fırsatlarla dolu, çalkantılı bir on yıllık kariyerin ardından nihayet hakkını aldı ve dışarı çıkmayı planlıyor.

Michael Bisping, çocukluğundan beri bu anı bekliyordu ve bunu biliyordu. Tabii ki, hiç kimse, karma dövüş sanatlarında gelmiş geçmiş en büyük dövüşçülerden birine karşı en büyük sahneye çıkacağını tahmin edemezdi. Ancak Bisping, şampiyon olmak için UFC 199'da Luke Rockhold'u nakavt ettiğinde, izleyen herkes için olduğu kadar onun için de duygusal bir andı. Bisping, "Neslimin en iyi dövüşçüsü olduğum konusunda herhangi bir şüphe olduğunu düşünmüyorum." Dedi. "Biliyor musun? 'Tüm zamanların' demeyeceğim. Bunun kararını sizin gibi insanlara bırakıyorum." Bisping 2022 Belgesel filmi Full HD 1080p kalitede Türkçe dublajlı ve Türkçe altyazılı izleyebilirsiniz.
Orijinal Adı Bisping Film Türü Belgesel, Dövüş, Spor Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Michael Hamilton
Oyuncular Scott Adkins, Michael Bisping, Karyn Bryant, Bruce Buffer, Noel Clarke, Allan Clarkin, Vin Diesel, Rashad Evans
  • İzlenme13006
  • IMDb7.7
  • Süre110 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeKanada
Filme Yorum Yaz