5.4
1 22
8.7/ 10
Lamborghini: Efsanenin Arkasındaki Adam Film Bilgileri
Lamborghini: Efsanenin Arkasındaki Adam

Lamborghini: Efsanenin Ardındaki Adam izle ⚡ Lamborghini: The Man Behind the Legend 2022 filmi Full HD izle, Türkçe Dublaj ve Altyazılı Film izle.

Lamborghini'nin kurucusu Ferruccio Lamborghini'nin hayat hikayesinden film, 1916'da doğup İtalya'nın küçük bir kasabası olan Renazzo di Cento'da büyüyen ve ergenlik çağında ailesinin traktör fabrikasında çalışan Ferruccio Lamborghini'nin (Frank Grillo) tanıtımıyla başlıyor.

Filmin konusunda 2. Dünya Savaşı patlak verdiğinde İtalyan Hava Kuvvetleri'ne katıldı ancak daha sonra bir hava saldırısında yaralandıktan sonra evine döndü. Kendi işini kurmaya karar verdi ve Trattorino Rampante adında bir tamir atölyesi açtı. Bu dükkanı, artık askeri teçhizat ve Alman uçaklarından alınan parçaları kullanarak traktör yapmak için kullandı. Çok geçmeden traktörler ve diğer tarım makineleri için kendi tasarımları üzerinde çalışmaya başladı. Traktör tamirhanesinden Dünyanın en lüks ve hızlı spor otomobili yapmasına kadar olan olayları kou alıyor.

Lamborghini: The Man Behind the Legend 2022 filmi Bobby Moresco'nun senaryosunu kaleme aldığı ve yönettiği filmde Ferruccio Lamborghini rolünde Frank Grillo, Annita rolünde Mira Sorvino, Billie Alland rolünde Eliana Jones ve Enzo Ferrari rolünde Gabriel Byrne yer alıyor.

Orijinal Adı Lamborghini: The Man Behind the Legend Film Türü Biyografi, Dram, Spor Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Bobby Moresco
Oyuncular Mira Sorvino, Frank Grillo, Gabriel Byrne, Eliana Jones, Hannah van der Westhuysen, Giorgio Cantarini, Francesca Tizzano, Chiara Primavesi
  • İzlenme23059
  • IMDb5.4
  • Süre97 Dakika
  • Yıl2023
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz