6.0
1 2
7.1/ 10
Hayatta Kalmak İçin Kay: Leo Baker’ın Hikâyesi Film Bilgileri
Hayatta Kalmak İçin Kay: Leo Baker’ın Hikâyesi
Hayatta Kalmak İçin Kay: Leo Baker'ın Hikâyesi izle ⚡ 2022 Netflix Belgeseli Türkçe Dublaj ve Altyazılı Stay on Board: The Leo Baker Story izle.

Profesyonel sporların cinsiyetlendirilmiş dünyasında kendilerine yer açmaya ve daha kapsayıcı bir kaykay kültürü oluşturmaya çalışırken, ünlü rekabetçi paten ikonu Leo Baker'ı takip ediyor ve bu da onu hayal edilebilecek en punk şeyi yapmaya yönlendiriyor. Netflix belgeselinin diğer adı Stay on Board: The Leo Baker Story izle.

Yönetmenler Nicola Marsh ve Giovanni Reda, yaklaşık 20 yıldır toplumsal cinsiyet eşitliğinin öncüsü olan profesyonel bir kaykaycı olan Leo Baker'ın hayatını keşfediyor. Kadınların rutin olarak dışlandığı veya görmezden gelindiği bir sektörde Leo, erkek egemen bir sporda kendilerine yer açmak için çok mücadele etti. Hikayeleri, aile üyeleri, arkadaşlar ve meslektaşlarla yapılan röportajların yanı sıra Londra'da bir yerde çekilen arşiv görüntüleri ve çağdaş materyallerle anlatılıyor.

belgesel, Leo'nun kaykay kültürüyle çevrili olarak büyüdüğü Kaliforniya'daki erken çocukluğuyla başlıyor. İlk kez burada paten kaymaya başladılar ve bu ağırlıklı olarak erkek alt kültürüne dahil olan birkaç kızdan biri oldukları kısa sürede anlaşıldı. İlgileri bir saplantıya dönüştüğü için, 19 yaşında ilk resmi takımları olan Team Skate UK'e katılmak için Londra'ya taşınmadan önce yerel yarışmalarda yarışmaya başladılar.
Orijinal Adı Stay on Board: The Leo Baker Story Film Türü Belgesel, Spor Film Kategori NetflixYabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Giovanni Reda, Nicola Marsh
Oyuncular Alexis Sablone, Leo Baker, Melissa Bueno-Woerner
  • İzlenme9969
  • IMDb6.0
  • Süre72 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz