8.6
1 7
8.6/ 10
Cimri Scrooge Bir Yeni Yıl Şarkısı Film Bilgileri
Cimri Scrooge Bir Yeni Yıl Şarkısı
Cimri Scrooge Bir Yeni Yıl Şarkısı izle ⚡ 2022 Netflix Scrooge: A Christmas Carol Animasyon filmi Türkçe Dublaj ve Altyazılı 1080p Full HD izle.

Scrooge: A Christmas Carol 2022, Charles Dickens'ın kült Noel hikayesinin doğaüstü, zamanda yolculuk yapan, müzikal bir uyarlamasıdır. Film, Noel arifesinde üç hayalet tarafından ziyaret edilen ve ona yollarını değiştirmeseydi hayatının nasıl olacağını gösteren baş karakter Stephen Donnelly'yi canlandırıyor.

Scrooge: A Christmas Carol filminde Scrooge, son bir Noel için kendini dünyadan soyutlamaya karar vermiş huysuz yaşlı bir adamdır. Ancak geçmişten, bugünden ve gelecekten üç hayalet tarafından ziyaret edildiğinde, geçmiş günahlarıyla yüzleşmeli ya da ruhunu sonsuza kadar kaybetme riskini almalıdır.
Orijinal Adı Scrooge: A Christmas Carol Film Türü Animasyon, Komedi, Macera Film Kategori NetflixYabancı Filmler Film Dili Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Stephen Donnelly
Oyuncular Jessie Buckley, Olivia Colman, James Cosmo, Luke Evans, Fra Fee, Johnny Flynn, Zaris-Angel Hator, Jemima Lucy Newman
  • İzlenme18738
  • IMDb8.6
  • Süre96 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz
Cimri Scrooge Bir Yeni Yıl Şarkısı Yorumları
Çok güzel iyi tat bıraktı
02.12.2022