6.1
1 16
8.1/ 10
Manhattan’da Sihir 2 Film Bilgileri
Manhattan’da Sihir 2

Manhattan'da Sihir 2 izle ⚡ Animasyon Macera türü Disenchanted 2022 filmi Full HD izle, Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı 1080p HD film izle.

Orijinal Enchanted'da Giselle, New York'a sürgün edilmiş bir prensesti. Sonsuza kadar mutlu olduktan on beş yıl sonra, mutluluğunu sorgular ve bu süreçte istemeden de olsa gerçek dünyadaki ve Endülüs'tekilerin hayatlarını alt üst eder. Bu devam filminde Giselle, aşkını geri kazanmaya kararlı olan Prens Edward ile Endülüs'e döner. Çift, çok geç olmadan kötü bir büyüyü bozmanın bir yolunu bulmalıdır.

Amy Adams, Patrick Dempsey ve Maya Rudolph'un yer aldığı Disenchanted 2022, Disney'in uzun metrajlı animasyon filmi Enchanted'den (2007) 15 yıl sonra geçen bir canlı aksiyon müzikal komedisidir. Hikaye, Prens Edward ile evlendikten sonra Endülüs'e dönen Giselle karakterini anlatıyor. Ancak döndüğünde, her şeyin göründüğü gibi olmadığını ve New York'a geri dönmenin bir yolunu bulması ve Prens Edward tarafından bir deve dönüştürülen gerçek aşkı Robert'ı kurtarması gerektiğini anlar.

Disenchanted 2022 yapım 2 saat süren film 18 kasım 2022'de vizyona girdi. Brigitte Hales'ın senaryosunu kaleme aldığı filmin yönetmenliğini Adam Shankman üstlenirken Türkçe altyazılı Full HD filmin başrol oyuncuları Amy Adams, Patrick Dempsey ve Maya Rudolph.

Orijinal Adı Disenchanted Film Türü Animasyon, Komedi, Macera Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Adam Shankman
Oyuncular Amy Adams, Patrick Dempsey, Maya Rudolph, Gabriella Baldacchino, Rachel Duff, James Marsden, Idina Menzel, Yvette Nicole Brown
  • İzlenme19022
  • IMDb6.1
  • Süre120 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz