7.3
1 74
7.0/ 10
Dönüş yok Film Bilgileri
Dönüş yok

Dönüş yok izle ? 2002 Netflix Korku türü Irreversible filmi Full HD Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı 1080p HD film izle.

Dönüş yok filmi diğer adıyla Irreversible izle 2022 filmi senaryosunu kaleme alan ve yönetmenliğini Gaspar Noé üstlenmiş. Filmin başrollerinde Monica Bellucci, Vincent Cassel ve Albert Dupontel rol almış. Dram gizem ve suç türündeki film yasaklı filmler arasında gösteriliyor.

Dönüş yok filmi, Marcus'un (Vincent Cassel) Alex'e (Monica Bellucci) saldırmasıyla başlar. Alex çok acılı bir şekil de direnir ve kaçmayı başarır. Adam daha sonra tutuklanır ve suçunu itiraf eder.

Alex işten eve dönerken bir ara sokakta Marcus'un başka bir kadına saldırdığını görür. Marcus birden o kadını bırakır ve Alex'e yönelir. Daha sonra polis, saldırgana dair herhangi bir kanıt bulamadı ve o, suçlamada bulunmamaya karar verdi. Daha sonra hayatına devam eden ama hala ona karşı hisleri olan eski erkek arkadaşı Pierre (Albert Dupontel) ile tanışır. Arkadaş olarak tekrar bir araya gelmelerini önerir, ilk başlar da reddeder, ancak sonunda onunla akşam yemeğine çıkmayı kabul eder.

Akşam yemeğinden sonra Alex eve yalnız gider ve Pierre'den her şeyin yolunda olup olmadığını soran bir telefon alır çünkü o gün erken saatlerde kendisine saldıran adamı dairesinin dışında görmüştür. Her şeyin yolunda olduğunu söylüyor ama ondan gelmemesini istiyor çünkü bazı şeyleri düşünmek için biraz yalnız kalmaya ihtiyacı var. Kabul eder ve telefonu kapatmadan önce yarın tekrar arayacağını söyler. Ertesi sabah Alex uyandığında dairesinin arandığını görür ve Pierre'in dün gece geldikten sonra öldürüldüğünü öğrenir.

Dönüş yok izle 2002 Netflix filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer yasaklı filmleri bu sayfada. Irreversible izle 2002 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile sansürsüz Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Dönüş yok Türkçe dublaj izle ve Irreversible Türkçe altyazılı izle dil seçenekleriyle Full HD korku filmi izleyin. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.

Orijinal Adı Irréversible Film Türü Dram, Gizem, Suç Film Kategori Yabancı FilmlerYasaklı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Gaspar Noé
Oyuncular Monica Bellucci, Vincent Cassel, Albert Dupontel, Philippe Nahon, Jo Prestia, Stéphane Drouot, Jean-Louis Costes, Mick Gondouin
  • İzlenme69589
  • IMDb7.3
  • Süre97 Dakika
  • Yıl2002
  • ÜlkeFransa
Filme Yorum Yaz
Dönüş yok Yorumları
Kamerayı gerçekten tutamadığı için öyle çekildiğini sanan arkadaş umarım şaka yapıyordur.
Filme gelirsek ters akan bir film. Momentum tarzı ama çok basit ve sıradan. Bir kişinin hayatının kısa bir dönemini ters işlemiş. İzleniyor
26.12.2022
ilk başta dakikalarca iki ibn anlamsız lak lak yapıyor, kamerayı tutan yan tutmuş, daha ileriki zamanlarda da kameraman bir türlü kamerayı adam gibi ne düz tutabiliyor, hadi düz denk getirdi, bu sefer de sallamadan duramıyor.
Bu şartlar altına, bu b*k filmlerin tanrıçası olsa seyredilmez.
burdaki kelimelerden daha iyisini hakkediyor, kimseye ayıp olmasın diye o iyi kelimeleri kullanmıyorum.
28.06.2022