8.5
1 14
9.5/ 10
The Guardians of the Galaxy Holiday Special Film Bilgileri
The Guardians of the Galaxy Holiday Special

The Guardians of the Galaxy Holiday Special izle ⚡ Galaksinin Koruyucuları: Tatil Özel 2022 Filmi Full HD 1080p Türkçe Dublaj ve Altyazılı film izle.

The Guardians of the Galaxy Holiday Special 2022, James Gunn tarafından yaratılan orijinal bir Marvel yapım Disney+ özel bölümüdür. Özel bölüm 25 Kasım 2022'de vizyona girdi. 41 dakika süren film, 2022 yılında Noel'i kutlayan Muhafızları konu ediyor. Ayrıca Spider-Man, Doctor Strange ve Captain Marvel gibi diğer Marvel Sinematik Evreni karakterlerinden de görünüşler yer alıyor.

Film konusu 2022'de Noel Arifesi ve Muhafızlar, Star-Lord'un görüşmediği ve yıllar sonra Dünya'ya dönen babası Ego'dan bir davet aldıklarında bazı tatil şenliklerine hazırlanıyorlar. Onlara, Knowhere adlı yeni ana gezegeninde hep birlikte buluşmak istediğini söyler. Ancak, Ego'nun aslında kötü olduğu ve Dünya'yı kendi cennetine yeniden inşa edebilmek için yok etmek istediği ortaya çıktı. Muhafızlar onu durdurmaya çalışırlar ama başarısız olurlar ve kendilerini yok olmaktan kurtarmak için en kötü düşmanları (Ravagers) ile takım oluşturmak zorunda oldukları dev bir ağaç evde mahsur kalırlar. Galaksinin Koruyucuları: Tatil Özel olarak da adlandırılan filmi Türkçe dublaj ve Altyazılı seçenekleriyle 1080p Full HD izleyebilirsiniz.

Orijinal Adı Galaksinin Koruyucuları: Tatil Özel Film Türü Aksiyon, Komedi, Macera Film Kategori MarvelYabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
James Gunn
Oyuncular Chris Pratt, Pom Klementieff, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Karen Gillan, Sean Gunn, Kevin Bacon
  • İzlenme30459
  • IMDb8.5
  • Süre41 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz