7.4
1 28
8.8/ 10
Örümcek-Adam: Evden Uzakta Film Bilgileri
Örümcek-Adam: Evden Uzakta
Örümcek-Adam: Evden Uzakta izle filminin konusu Örümcek Adam'ın arkadaşları ile birlikte gitmiş olduğu okul seyahatinde üstlenmek zorunda kaldığı zorunlu görevi konu edinmektedir. Örümcek Adam tek başına kalmıştır. Ayrıca arkadaşları ve bulundukları yer tehlikeli bir durumdadır. Onları korumak için mücadele vermesi gerekmektedir. Tatile çıkarken uzun soluklu güzel bir tatil hayali kuruyorken mücadele ile dolu bir tatil süreci geçirmiştir. Örümcek Adam Evden Uzakta filmde Örümcek Adam'ın düşmanı Quentin Beck ve Mysterio.

Örümcek Adam 6 Evden Uzakta Filmi Hakkında Merak Edilenler
Örümcek-Adam: Evden Uzakta filmi Türkiye'de vizyona giriş tarihi 5 Temmuz 2012'dir. Filmin gösterim süresi 2 saat 10 dakika. Marvel yapımı filmin türü Bilim Kurgu, Macera ve Aksiyon’ dur. Örümcek Adam serisinin 2. devam halkasıdır. Peter Parker'ı bu seride de Tom Holland canlandırmaktadır. İngiltere, Çek Cumhuriyeti, ABD, İtalya, İspanya ve İtalya'da 2 Temmuz 2018 - 16 Ekim 2018 tarihlerinde çekilen filmin gişe hasılatı $1,131,927,996 Milyar Dolardır.

Örümcek Adam Evden Uzakta film karakterleri: Spider-Man / Peter Parker, Nick Fury, Quentin Beck / Mysterio, May Parker, Happy Hogan, MJ, Ned Leeds, Flash Thompson, Betty Brant, Brad Davis.

Örümcek Adam Evden Uzakta oyuncuları: Andrew Garfield (Spider-Man / Peter Parker), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Jake Gyllenhaal (Quentin Beck / Mysterio), Marisa Tomei (May Parker), Jon Favreau (Happy Hogan), Zendaya (MJ), Jacob Batalon (Ned Leeds), Tony Revolori (Flash Thompson), Angourie Rice (Betty Brant), Remy Hii (Brad Davis).

Örümcek Adam 6 Evden Uzakta Serisi izleme sırası;
Tobey Maguire’lı Spider-Man serisi:
Örümcek Adam - 2002
Örümcek Adam 2 - 2004
Örümcek Adam 3 - 2007

Andrew Garfield’lı The Amazing Spider-Man serisi:
İnanılmaz Örümcek Adam (The Amazing Spider-Man 2011)
İnanılmaz Örümcek Adam 2 (The Amazing Spider-Man 2 2013)

Tom Holland’lı MCU Spider-Man serisi:
İlk İntikamcı 3: Kahramanların Savaşı - Captain America: Civil War - 2016 (İlk görünüş)
Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man: Homecoming - 2017 (İlk solo film)
Avengers: Sonsuzluk Savaşı - Avengers: Infinity War - 2018
Yenilmezler 4 Son Oyun - Avengers: Endgame - 2019
Örümcek-Adam: Evden Uzakta - Spider-Man: Far From Home - 2019
Venom: Zehirli Öfke 2 - Venom: Let There Be Carnage - 2021
Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok - Spider-Man: No Way Home - 2021

Spiderman evden uzakta 7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi ve Aile eşliğinde, 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Şiddet ve korku unsurları içerir. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.
Box Office ABD kaynaklarına göre Örümcek-Adam: Evden Uzakta, $93,6 milyonu hafta sonu olmak üzere, altı günde $185 milyon hasılat elde etti. 4 Temmuz Bağımsızlık Günü tatili sebebi ile vizyona erken giren Örümcek-Adam: Evden Uzakta, hafta sonu $93,6 milyonla vizyona girdiğinde rekor kırdı ve lider oldu. Milliyet'te yer alan bilgiye göre 2016 yılından bu yana 'Örümcek Adam'ı oynayan Tom Holland, bu rolden şimdiye kadar 15 milyon dolar kazandı.

Örümcek-Adam: Evden Uzakta izle 2019 filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarını varsa Örümcek Adam serisi ve diğer Marvel filmleri bu sayfada. Spider-Man: Far from Home izle 2019 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile reklamsız Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Örümcek-Adam: Evden Uzakta Türkçe dublaj izle veya Örümcek-Adam: Evden Uzakta Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.
Orijinal Adı Spider-Man: Far from Home Film Türü Aksiyon, Bilim Kurgu, Macera Film Kategori MarvelSüper KahramanYabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Jon Watts
Oyuncular Jacob Batalon, Jake Gyllenhaal, Jon Favreau, Marisa Tomei, Samuel L. Jackson, Tom Holland, Tony Revolori, Zendaya
  • İzlenme23943
  • IMDb7.4
  • Süre129 Dakika
  • Yıl2019
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz