5.9
1 23
8.4/ 10
Annabelle 3 Film Bilgileri
Annabelle 3
Annabelle 3 film izle ⚡ 2019 Gerilim Gizem Korku türü serinin 3. filmi Full HD izle, Annabelle 3 Comes Home Türkçe Dublaj ve Altyazılı 1080p izle.

Annabelle 3 2019’da yayımlanan bir korku filmidir. Film, Annabelle isimli bir oyuncağın odaya kapatıldıktan sonra pek çok kötü ruhu yanına çağırmasını anlatıyor.

Annabelle 3 Film Konusunda Lorraine ve Ed Warren çifti, şeytan ve kötü ruhlarla ilgili araştırmalar yapmaktadır. Kötü bir ruha sahip Annabelle isimli oyuncak bebek, bölgede büyük bir yıkıma yol açar. Ed ve Lorraine çifti, bu yıkımın önüne geçebilmek için bebeği evlerine alır. Evin içerisinde bir odaya konan Annabelle, bir rahibin duası eşliğinde camın arkasına yerleştirilir.

Ancak çiftin yaptığı tüm bu şeylere rağmen Annabelle isimli bebeğin kötülükleri engellenemez. Bulunduğu odada diğer kötü ruhları çağırmayı başaran oyuncak bebek, çağırdığı ruhlara tehlikeli bir görev verir. Korkunç ruhlar, Ed ve Lorraine’ın 10 yaşındaki kızları Judy ve onun arkadaşlarına musallat olacaktır.

Annabelle 3 Film Oyuncuları Annabelle 3 filminin yönetmen koltuğunda Gary Dauberman oturmaktadır. Senaryo yazarları ise Dauberman ve James Wan ikilisidir. Annabelle 3 oyuncuları Madison Iseman, Mckenna Grace, ve Katie Sarife’dir.


Annabelle 3 izle 2019 Netflix filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa Annabelle serisinin diğer korku filmleri bu sayfada. Annabelle Comes Home izle filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile takılmadan Full HD film izleyin. Annabelle 3 Türkçe dublaj izle ya da Annabelle 3 Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.
Orijinal Adı Annabelle Comes Home Film Türü Gerilim, Gizem, Korku Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Gary Dauberman
Oyuncular Vera Farmiga, Patrick Wilson, Mckenna Grace, Madison Iseman, Katie Sarife, Michael Cimino, Samara Lee, Kenzie Caplan
  • İzlenme20700
  • IMDb5.9
  • Süre106 Dakika
  • Yıl2019
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz